Disclaimer

Aansprakelijkheid
De informatie op onze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Stalling Amstelveen is niet aansprakelijk voor onjuiste en/of ontbrekende informatie op deze website. Stalling Amstelveen alsmede alle hiervan deel uitmakende onderdelen als bedoeld in artikel 2:24b BW en alle betrokken partijen zullen niet aansprakelijk zijn voor technische of redactionele fouten die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website of de links naar de websites van derden.

Ervaart u problemen op de website?
Dan raden wij u aan uw browser te updaten. Voor de beste gebruikerservaring bevelen wij de webbrowsers Internet Explorer 10+, FireFox, Google Chrome of Safari aan.

© Stalling Amstelveen

Camperplaatsen beschikbaar

Beste bezoeker, we hebben momenteel weer beperkt plek voor campers. Mail ons voor de voorwaarden.

Geen handel & wandel

Geen handel en wandel, bezoek enkel op afspraak. Wij brengen €150 in rekening als er toch een object op ons terrein wordt verkocht.

Wij stallen uw

  • Camper of Caravan
  • Vouw- & Aanhangwagen
  • Boot op trailer
  • Auto of Motor
  • en meer...

Direct regelen

Maak gebruik van de online formulieren. Nog geen klant? Download het formulier 'Stallingovereenkomst' (pdf) en neem contact met ons op.

Stallingovereenkomst [PDF] Object ophalen
© 2024 Stalling Amstelveen • DisclaimerAlgemene Voorwaarden
Webontwikkeling: 2nd Chapter