Halen & Brengen

Het terugbrengen van uw object kunt u zonder afspraak doen tijdens de openingstijden. Let op! U dient gasflessen te verwijderen en accu's los te koppelen.Opject ophalen

Wilt u uw object ophalen, geef dit dan minimaal 24 uur van te voren aan. Wij vragen u daarvoor onderstaand formulier volledig in te vullen en naar ons te verzenden. U ontvangt een bevestiging per email.

Let op: In sommige gevallen kunnen wij extra kosten berekenen als u in de maanden november, december, januari of februari uw voertuig uit de stalling wilt halen. Vraag naar de voorwaarden.
Gasfles bij ons in opslag? Geef dan via het veld Opmerkingen aan dat u uw gasfles bij ons in opslag heeft.
 FORMULIER

Let op: Vul bij 'Object nummer' de vier nullen vóór uw stallingnummer niet in, alleen de drie cijfers. Heeft u na een ophaalverzoek geen bevestigingsmail ontvangen, neem dan contact met ons op via e-mail. Er kan iets mis zijn gegaan waardoor uw object niet is klaargezet.
 

Camperplaatsen beschikbaar

Beste bezoeker, we hebben momenteel weer beperkt plek voor campers. Mail ons voor de voorwaarden.

Geen handel & wandel

Geen handel en wandel, bezoek enkel op afspraak. Wij brengen €150 in rekening als er toch een object op ons terrein wordt verkocht.

Wij stallen uw

  • Camper of Caravan
  • Vouw- & Aanhangwagen
  • Boot op trailer
  • Auto of Motor
  • en meer...

Direct regelen

Maak gebruik van de online formulieren. Nog geen klant? Download het formulier 'Stallingovereenkomst' (pdf) en neem contact met ons op.

Stallingovereenkomst [PDF] Object ophalen
© 2024 Stalling Amstelveen • DisclaimerAlgemene Voorwaarden
Webontwikkeling: 2nd Chapter